A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Вітання зі святом працівників освіти 2023

Дата: 28.09.2023 18:25
Кількість переглядів: 28

 

І дорогі, і любі освітяни…

28.09.2023 року в онлайн форматі відбулося свято працівників освіти. На святі були присутні педагогічні працівники закладів освіти Новогродівської громади, голова військово-цивільної адміністрації Олександр Шевченко, начальник відділу освіти м. Новогродівка Алла Борковець та голова Новогродівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ірина Мироненко.

Олександр Шевченко привітав освітян з прийдешнім святом, подякував за високі результати НМТ, побажав скоріш повернутися до своїх закладів освіти щасливим здобувачам освіти та педагогічним працівникам.

Алла Борковець подякувала колективам за організовану роботу та відповідальність, побажала здоров’я, подальших успіхів та злетів.

Ірина Мироненко подякувала освітянам за нелегку працю, головам профспілкових комітетів за їх організаційні здібності, відповідальність та відданість колективам, профспілковим комітетам за злагоджену роботу, творчу фантазію, бажання діяти та підтримувати.

Ведучі святкового дійства, голови ПК, Анна Шакірова та Яна Ігнатьєва від щирого серця радували працівників освіти чудовими словами життя, бо кожен працівник заслуговує на найкращі привітання та побажання. Вітання від дітей садочків, учнів шкіл були щирими, яскравими, рідними. Кожний присутній на святі відчув тепло, щирість та радість  від зустрічі, навіть на дистанції.

Подякували присутні Збройним Силам України за можливість: навчати, підтримувати, святкувати! Наші колеги, освітяни, гідно боронять рідну неньку. Низький уклін колегам!

Шановні освітяни! Від усієї душі бажаємо міцного здоров'я, талановитих учнів і задоволення від роботи! Добробуту і мирного життя, гармонії душі й спокою на серці, радості душі і чистої любові серця, вірного щастя і світлої надії!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано