A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2024

Дата: 13.12.2023 15:34
Кількість переглядів: 19

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці (далі – Міжрегіональне управління) повідомляє, що відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 No 685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. У межах відзначення Дня охорони праці Державна служба України з питань праці  спільно з ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» щороку проводять Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (надалі – Конкурс). Згідно з листом ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» від 12.09.2023 No 98/5 у жовтні 2023 року оголошено старт XIIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2024. Попри війну, ми маємо провести цей конкурс та зробити свій внесок у перемогу України над рашистами.
Конкурс проводиться у два етапи. На першому етапі (жовтень - лютий) згідно з пунктом 6 Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (надалі – Положення) територіальні органи Держпраці проводять відбіркові тури в областях. Другий фінальний етап організовує ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за участю Держпраці (березень – квітень).

Відповідно до пункту 6.3 Положення, захід проводиться за участю місцевих державних адміністрацій, соціальних партнерів, інших організацій, які працюють із загальноосвітніми та позашкільними  навчальними закладами, дітьми, молоддю та вчителями.

Текстову інформацію про Конкурс -2024, а також посилання на онлайн-альбом дитячих малюнків переможців Конкурсу 2023 року на офіційному сайті Донецької обласної військової адміністрації;
https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2023
Положення про проведення Конкурсу розміщено за посиланням http://ohoronapraci.kiev.ua/polozhennya/.
Також, всю інформацію про Конкурс розміщено на офіційному сайті Міжрегіонального управління у розділі «Діяльність» - «Конкурс дитячого малюнка».

Для підбиття підсумків Конкурсу на регіональному рівні роботи надсилаються до Міжрегіонального управління до 15 лютого 2024 року на адресу: вул. Прокоф’єва, 82, м. Покровськ, Донецька обл., 85302 через Укрпошту.
Адреса Укрпошти: вулиця Кальміуська, 158, Покровськ, Донецька область, індекс 85302.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано