A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Видавництво «Ранок» - пропозиції щодо підручників 1 класу

Дата: 13.12.2023 09:43
Кількість переглядів: 26

Війна впливає на успішність і ментальне здоров’я школярів України й залишає шрами, які ще довго будуть відчутні. Це показали в тому числі нещодавно оприлюднені результати дослідження PISA. Дійсно, українським дітям стало значно складніше досягати успіхів у навчанні. Та спільна віра в майбутнє і наша сила перетворюють цей факт на підставу для планування подальших дій, а не на вирок.

Ми впевнені, що спільні зусилля освітян мають величезне значення для відновлення рівня освіти в Україні та сприяють вихованню нового конкурентоспроможного покоління та збереженню в нього впевненості у прийдешньому дні.

У поточному 2023/2024 навчальному році зміни в підходах до підручникотворення вперше надали можливість масово задіяти в освітньому процесі нові навчальні посібники з математики та української мови для 1 класів. Цього року з’явилася унікальна можливість скористатися максимальним різномаїттям змісту і форм навчального контенту для 1 класів. Відповідно конкурсний відбір зазначених посібників було заплановано проводити щороку.

Саме зараз, з 8 по 17 грудня, триває обговорення доопрацьованих за рік навчальних посібників, а подальший конкурсний відбір має бути здійснений з 18 до 25 грудня.

Видавництво «Ранок» представило до уваги вчителів і методистів початкових класів комплекти відомих авторських колективів: посібники з математики С. О. Скворцової і О. В. Онопрієнко; О. М. Гісь та І. В. Філяк; навчальний посібник з української мови від І. О. Большакової і М. С. Пристінської, тепер у 6 частинах, посібник з української мови від І. В. Цепової. Посібник з математики від легендарного М. В. Богдановича й А. А. Назаренко підготували партнери видавництва — ВГ «Основа». Кожний навчальний посібник має інтерактивний та методичний супровід, що допоможе вчительству зробити свою роботу ефективнішою, а саме: електронний додаток до посібника на платформі ІЗЗІ з інтерактивними завданнями та методичним супроводом, спільноти у мережі «Фейсбук» і месенджері «Вайбер», щотижневий вебінарний супровід за актуальною тематикою, консультації.

Ознайомитися з оновленими версіями посібників, електронними додатками до них, а також скористатися повною методичною підтримкою можна за покликанням: https://i-ranok.weblium.site/pidruchniki-1-klas-nush або за посиланнями, наведеними в Додатку 1 до цього листа.

 Дякуємо за багаторічну співпрацю.

Створюємо нову українську освіту разом!

З повагою, директор ТОВ Видавництво «Ранок» В. В. Круглов

 

Перелік навчальних посібників для 1 класів закладів загальної середньої освіти, створених видавництвом «Ранок»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано