A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

28 березня 2023 року

Дата: 28.03.2023 17:06
Кількість переглядів: 10

Ранок 28 березня розпочався засіданням професійної спільноти вчителів початкових класів за темою "Від творчого педагога до творчого учня". Шаргородська Світлана Іванівна, керівник ММО,  розпочала засідання хвилиною мовчання о 9.00. Далі запропонувала присутнім провести засідання у формі Аукціона методичних ідей. Керівник ознайомила з правилами аукціону і дійство розпочалося....Присутні з затриманим диханням спостерігали за виступом кожного педагога, його методичними доробками, брали активну участь в проходженні вебквестів, обговорювали матеріал Кейсу дистанційних уроків. Оцінюванням "продукту" показували зацікавленість у використанні напрацювань колег у своїй роботі. Іншими словами, педагогічна спільнота вчителів початкових класів надала експертну оцінку кожному продукту, наданому на аукціоні. Присутні дякували за цікавинки, різні форми роботи, бажали  один-одному здоров'я та ПЕРЕМОГИ!

 

засідання професійної спільноти вчителів математики, керівник ММО - Корнілова Світлана Миколаївна. Темою обрали "Формування умінь дослідницької діяльності учнів 5-6 класів НУШ". Присутні обговорили використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках математики; формування предметних і ключових компетентностей у процесі проєктної діяльності; впровадження STEM підходів на уроках математики в 5-6 класах; оцінювання в НУШ та наповнення кейсів дистанційних уроків.

                              

 

– засідання професійної спільноти вчителів географії, фізики, астрономії, економіки для вчителів географії, фізики, астрономії, економіки, педагогічних працівників громади, працівників відділу освіти та ЦПРПП, керівник ММО - Радченко Тетяна Леонідівна Тема. Активізація пізнавальної діяльності учнів, підвищення якості освіти при вивченні предметів природничого циклу.   Тетяна Леонідівна підвела підсумки напруженої третьої чверті навчального року. Подякувала учителям, які підготували переможців ІІ (обласного) етпу всеукраїнськиї олімпіад. Учасники засідання залюбки ділилися своїми доробками у кейс дистанційних уроків:

Кушнаренко Ірина Миколаївна,  Куріло Наталія Вікторівна, Іванова Наталія Юріївна - уроками фізики; 

Єжилова Алла Михайлівна - уроками географії.

Обговорили вибір підручників для 5-6 класів. 

 

                             

 

О 13.00 відбулася зустріч педагогічної спільноти громади працюючих на платформі «Нові знання» за темою "Використання тегу iFrame мови  HTML для розташування на платформі документів мультимедіа різних видів (картинки, відео, аудіо, документи)". Організатор і доповідач, учитель інформатики, Мігальов Олександр Юрійович розповів присутнім про мову HTML, теги та атрибути. В доступній форма, на власних прикладах, сходинками алгоритма роботи Олександр Юрійович зацікавив присутніх, начебто, складною темою. Спільнота була вдячна лектору за надану інформацію та матеріали для роботи на порталі "Нові знання".

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано