A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Регіональна науково-практична конференція «Освіта Донеччини: історія, сьогодення та майбутнє»

Дата: 07.09.2022 16:47
Кількість переглядів: 6

6 вересня 2022 року у дистанційному форматі проведено обласну науково-практичну конференцію з міжнародною участю  «Освіта Донеччини: історія, сьогодення та майбутнє» з нагоди 90-ї річниці заснування Донецької області.

Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів     № 7 презентував свій досвід роботи з національно- патріотичного виховання, доповідач Оксана Дейнекіна. Говорили про челенджі та квести у виховній роботі, про те, як активізувати процеси національно–патріотичного виховання та формування особистості національно свідомого громадянина України в умовах сьогодення. Андрій Дубяга, завідувач відділу національного виховання Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відзначив актуальність, цікавість теми, а сам виступ назвав потужним і надихаючим. Маємо надію, що наш досвід стане в пригоді іншим закладам освіти .

Робота конференції пройшла за підтримки та участі: Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки України, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти національної академії педагогічних наук України.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано