A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

27 березня 2023 року

Дата: 28.03.2023 16:37
Кількість переглядів: 10

У 2023 році весняні канікули у школах громади розпочалися в кінці березня: із 27 березня до 2 квітня 2023 року.  

Перший день весняних канікул для педагогічних колективів громади відзначився засіданнями трьох міських методичних об'єднань громади:

- засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури, керівник ММО - Прошакова Олена Володимирівна. Засідання відбулося в гарному емоційному стані, в присутності фахівців та гостей. Темою засідання "Освітнє середовище: наші досягнення та творчі напрацювання" прониклися всі учасники вебнаради. Обговорили результати проведення Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, Всеукраїнського конкурсу з української мови імені П. Яцика, мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка. Крім того, Дейнекіна О.О. та Ярош А.В. обмінялися практичним досвідом роботи з учителями-філологами, упроваджуючи інноваційні технології на уроках. Розглянули питання дистанційного навчання та наповнення Кейсів для дистанційних уроків.  

Олена Володимирівна  подякувала за відмінну роботу та гарні здобутки для громади.

        

  –  засідання професійної спільноти вчителів зарубіжної літератури, керівник ММО - Задко Аліна Анатоліївна. Тема. Сучасний урок: поєднання традицій та інновацій в умовах дистанційної освіти.

 - засідання професійної спільноти вчителів технологій та трудового навчання, керівники ММО - Савченко Григорій Петрович, Колосовська Наталія Анатоліївна. Тема: Впровадження сучасних педагогічних технологій навчання як умова досягнення нової якості технологічної освіти». Присутні почули та активно обговорили сучасні технології для технологічної освіти. Засідання видалося сучасним, інформаційним, навчальним.

 

 

 

                              

                              



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано