A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Олімпіадний рух 2021

Дата: 16.11.2021 16:35
Кількість переглядів: 5

Олімпіада – це вид змагання, який відомий ще з давнини. Змагання відомі не лише своїм спортивним спрямуванням, а й «інтелектуальним». Чим корисні такі суперництва?

Предметні олімпіади – це змагання здобувачів освіти, упродовж яких учасники демонструють свої навички та знання з певних навчальних дисциплін.

По-перше, це розвиток інтелектуальних здібностей.

По-друге, участь в олімпіадах розширює кругозір, покращує абстрактне та логічне мислення, вдосконалює творчі здібності. Не секрет, що олімпіадні завдання – нестандартні, отже, розум учасників стає «гнучкішим» до продукування оригінальних ідей.

По-третє, це допоможе сьогоднішнім здобувачам освіти вирішувати різні побутові, життєві завдання набагато краще та ефективніше.

Ще один вагомий момент – це здатність правильно застосовувати знання: не просто вивчити навчальний матеріал, а зрозуміти, як і де можна застосувати його в різних сферах життя.

Так з 6 листопада 2021 року в громаді розпочалися предметні олімпіади, де учні шкіл  продемонструють оригінальність мислення у розв’язання олімпіадних завдань з інформатики, математики, української та російської мов та літератур та іншиї.

Олімпіади відбудуться з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 (протокол № 38), рішення Донецької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 (протокол № 24), спільних рекомендацій МОН і МОЗ щодо запровадження додаткових обмежень при «червоному» рівні епідемічної небезпеки, п. 3.5 наказу від 04.10.2021 № 266/163-21-ОД «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських  олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році».

Чекаємо переможців у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано