A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Щодо протидії торгівлі людьми

Дата: 09.04.2021 16:09
Кількість переглядів: 6

09.04.2021 на базі дитячої міської бібліотеки м.Новогродівка  за ініціативою Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок відбувся тренінг в межах Донецького регіонального компоненту проєкту ОБСЄ в Україні «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації», за підтримки уряду Канади та представництва США.

В заході приймали участь представники міських  служб територіальної громади Новогродівської міської ради, в тому числі представник від відділу освіти - методист Макух І.В.

Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. За даними Міжнародної організації праці, 21 млн людей у всьому світі є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук торговців людьми як в своїх країнах, так і за кордоном.

Саме ці питання обговорювалися після перегляду історій постраждалих від торгівлі людьми.

Учасники тренінгу ознайомилися з алгоритмом дій з перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми, змогли відпрацювати навички проведення співбесіди з можливо постраждалою від торгівлі людьми особою. Були також обговорені дії особистої безпеки під час перебування за кордоном. Надана інформація про організації та установи, які допомагають постраждалим від торгівлі людьми.

 

#ПрацюйБезпечно #протидійТоргівліЛюдьми



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано