A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Перший дзвоник

Дата: 09.10.2019 15:51
Кількість переглядів: 10

Свято першого дзвоника – це особлива подія у кожній родині, завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день для учнів, вчителів, батьків, бабусь і дідусів.

День знань у закладах загальної середньої освіти міста пройшов організовано та злагоджено. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні.

Новий 2019-2020 навчальний рік розпочався. У поточному навчальному році в 58 класах освітні послуги отримуватимуть 1300 учнів. Для 130 самих маленьких мешканців шкільних родин розпочались перші шкільні будні. За Державним стандартом Нової української школи навчатиметься 82 учні, за освітньою програмою  «На крилах успіху» - 30 учнів, за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» - 18 учнів.

В умовах реалізації освітньої реформи важливою складовою є нове освітнє середовище. І це не лише, але й у тому числі,  - нові техніка та меблі. Для оновлення матеріальної бази шкіл, придбання необхідного навчального методичного забезпечення у 2019 році з державного бюджету м. Новогродівка виділено 283,1 тис. грн.. Рішенням Новогродівської міської ради на перші класи Нової української школи виділено 121,3 тис. грн.. Загальну суму коштів з державного та місцевого бюджетів 404,4 тис. грн.. спрямовано на закупівлю комп’ютерного обладнання,дидактичних матеріалів, сучасних меблів для учнів 1-х класів Нової української школи.

 2019-2020 навчальний рік для 85 учнів одинадцятих класів – останній у шкільному житті, вони – майбутні випускники 2020 року.

На урочистих заходах учнів шкіл міста вітали міський голова  Білецька Л.М., перший заступник міського голови Булі Л.П., представники відділів виконавчого комітету Новогродівської міської ради, депутат міської ради Шевченко О.М., які у своїх виступах побажали дітям впевненості у власних силах, невичерпного завзяття, нових перемог і досягнень у навчанні, здійснення найзаповітніших мрій.

Новий навчальний рік розпочато. Тож нехай він відкриває перед нашими дітьми нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

За матеріалами відділу освіти м.Ноовгродівка



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано