A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Навчальний рік 2023/24 в умовах війни: поради МОН

Дата: 07.09.2023 15:37
Кількість переглядів: 5

Щодня вчителі демонструють світові уроки боротьби, стійкості та перемог. Завдяки їм українські діти мають можливість навчатися, незважаючи на численні виклики та загрози. Вони роблять те, що, здавалося б, мало кому під силу. Вони неймовірні.

Будь-які пафосні слова сьогодні звучать штучно. Ніхто не знає краще, ніж вони, як це – бути вчителем чи вчителькою і як це  щодня жити освітою. Міністерство освіти звертається до вчителів із проханням дозувати навантаження, зважаючи на свої сили. Берегти ресурс – критично необхідно, бо стійкість – це суперсила.

Пропозиції, що надає Міністерство освіти, не є директивою. Це лише доброзичливі рекомендації, що мають на меті піклування. Безперечно, спільний пріоритет сьогодні – максимально можлива безпека всіх (кожної дитини, працівників і працівниць системи освіти, батьків – усіх учасників і учасниць освітнього процесу). Тому міністерство, звертаючись до управлінців освіти всіх рівнів, хоче наголосити: школа  це про спільноту, безпеку та підтримку, а не про контроль.

Рекомендації щодо організації роботи


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано