A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

«Мій рідний край» – 2020

Дата: 15.03.2021 15:05
Кількість переглядів: 2

 

«Мій рідний край» – 2020

Підбито підсумки міжнародного конкурсу «Мій рідний край» – 2020, ініційованого до проведення Міністерством освіти і науки України.

      Конкурс об'єднує молодь України та зарубіжжя спільною метою: досліджувати і науково обґрунтовувати, аналізувати та порівнювати події та факти історії, повертати з небуття імена видатних особистостей, відроджувати генеалогію свого роду, історичну справедливість. Організатор Конкурсу – Союз українок України.

          Конкурсна комісія провела аналіз 102 прорецензованих наукових, дослідницьких, пошукових та творчих конкурсних робіт. Визнано, що всі роботи відповідають вимогам умов Конкурсу. Роботи надійшли з 18 областей України. Із Донецької області призерами стали роботи учнів з  Маріуполя, Дружківки та Новогродівки:

ІІІ місце у номінації «Криниця духовності» посіла Євсєєва Олеся, учениця Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 за пошуково-дослідницьку роботу «Церква як об`єкт державного терору в умовах Голодомору 1932-1933 рр. на Донеччині» (наукова керівниця Гаврилова Любов Георгіївна, учителька історії)

Щиро вітаємо переможців. Бажаємо подальших творчих злетів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано