A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Огляд готовності закладів освіти на новий навчальний рік

Дата: 13.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 4

 

 

З 11 по 13 серпня 2021-2022 року у Новогродівській територіальній громаді проходив огляд готовності закладів освіти до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період комісією під головуванням заступника міського голови громади Рябцевої Алли Вікторівни. До складу комісії ввійшли: начальник відділу освіти Борковець Алла Олексівна, спеціалісти відділу освіти, лікарні,  служб міста, депутати міської ради, профспілки.

Огляд показав, що спільними зусиллями батьків, педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу у всіх закладах освіти проведено роботу, спрямовану на покращення освітнього процесу.

Покращено  матеріально-технічну базу кабінетів природничо-математичного циклу, приведено до ладу прилеглі території, спортивні та ігрові майданчики, клумби, поновлено наочність, проведено значну роботу щодо організації освітнього процесу відповідно до сучасних вимог.

Керівництво громади висловлює щиру подяку колективам закладів освіти, батьківській громадськості, спонсорам за проведену роботу по підготовці до старту нового навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано