A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Підсумки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 01.12.2020 14:34
Кількість переглядів: 8

РЕЗУЛЬТАТИ ІІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ  РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН 2020 - Сайт shostka-man!

Найочікуваніша подія року завершилася!

 

Ось і закінчилися переживання, виступи, вболівання! Найочікуваніша подія року завершилася!

05 листопада 2020 року урочисто стартував  ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Це наймасштабніше в нашій країні інтелектуальне змагання для молоді.

У 2020 році проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту було перенесено через пандемію на 5–8 листопада. Отже,  цьогоріч фінал конкурсу в Києві вперше відбувся  не лише восени, а й у новому, міжнародному форматі, що передбачає постерний захист і наукову конференцію.

Оголошення результатів конкурсу в режимі онлайн відбувся  8 листопада.  Постерний захист та наукова конференція – відповідно 6-го та 7 листопада.

Донецьку область представляла  команда у складі 39 осіб серед яких була учениця Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №7 Євсєєва Олеся Сергіївна.

Вже позаду постерний захист з індивідуальним спілкуванням учасників з журі щодо наукового апарату і процесу дослідження та наукова конференція – презентація найбільш важливих результатів дослідження перед журі та іншими учасниками секції.

Євсєєва Олеся  в секції «Теологія, релігієзнавство та історія релігії»  посіла призове ІІІ місце.  Вітаємо Євсєєву  Олесю та її наставника, Гаврилову Любов Георгіївну учителя історії ОЗЗСО І-ІІІ ст. №7,  з перемогою!

Ми пишаємося своїми  землячками,  бажаємо їм  нових звершень у своїх майбутніх науково-дослідницьких роботах. Бажаємо мудрості, виваженості, завзятості й наполегливості!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано