A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

29 березня 2023 року

Дата: 29.03.2023 13:46
Кількість переглядів: 5

  • 29 березня 2023 р. відбулося методичне  засідання учителів історії та правознавства за темою «Сучасні шляхи  формування критичного мислення учнів на уроках НУШ засобами інноваційних технологій», керівник ММО - Юлія Соколенко. Були підведені підсумки участі учнів в обласних олімпіадах. Виступаючі (Полторацька Т.В., Єжилова А.М.) поділилися досвідом роботи в 5 класі НУШ. Запропонували виконати  різноманітні інтерактивні вправи. Калоша Т.В. поділилася досвідом підготовки учнів до НМТ.

  • 29 березня 2023 року пройшло засідання ММО вчителів інформатики "Використання мобільних технологій у процесі навчання". З доповіддю виступила керівник ММО Алла Полонська. Вона розглянула питання про переваги та недоліки мобільних технологій у ДН.  Учасники ММО обговорили мобільні додатки і онлайн сервіси для вивчення інформатики. Ознайомилися з кейсами для дистанційного навчання, які створили інформатики громади. 

Висновком засідання були рекомендації для вчителів:
1. Вчитель навчається протягом всього життя.
2. Повинен вміти вчити і оцінювати учнів всіх рівнів  досягнень.
3. Не боятись змін, він є новатор, відкривач.
4. Створювати комфортне середовище для розвитку дитини.

  • 29 березня відбулося  засідання професійної спільноти для вчителів художньо-естетичного циклу, керівник ММО  - Деркунська Надія Василівна.  Тема «Інтерактивні педагогічні технології  як  сучасний інструмент вчителів художньо-естетичного циклу»

Данілова Світлана Ахтафівна, яка атестуються в 2023 році, представила методичний звіт щодо виконаної роботи в межах перекурсової перепідготовки фахівців, та розкрила тему «Розвиток творчих здібностей здобувачів освіти засобами предметів художньо-естетичного циклу  при дистанційному навчанні».
Присутні активно обмінювалися досвідом використання нових сучасних технологій.  

Визначилися з авторами підручника «Мистецтво» для 6 класу. Обговорили питання  наповнення Кейсів для дистанційних уроків.

  • Засідання професійної спільноти вчителів англійської мови розпочалось доповіддю на тему засідання ММО: "Формування позитивної мотивації при вивченні англійської мови (доповідь керівника МО Паршиної О. А.) Вчитель Шакірова А. С.  поділилась досвідом організації перевернутого навчання на уроці. Вчитель Паршина О. А. пропагувала різновіковий підхід до організації позакласних заходів з англійської мови. Виступ супроводжувався презентацію інтерактивного плакату до тематичного заходу "Новий Король Великої Британії Чарльз ІІІ", створеного на платформі Genially. Надзвичайно цікавим і корисним у методичному плані був виступ учителя Литвин Л. П. про участь у міжнародному вчительському курсі "Навчання у важкі часи", який проходив у м. Краків, Польща.

  • Засідання ММО вчителів біології та хімії під головуванням керівника ММО, Авер'янової Юлії, відбулося 29 березня 2023 року об 11.00. Розглядалися питання щодо впровадження елементів STEM – освіти у навчання  хімії та біології (з досвіду роботи) та відбулася презентація предметних кейсів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано