A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Вітаємо з перемогою на Всеукраїнському рівні!

Дата: 06.04.2023 13:32
Кількість переглядів: 10

        06 квітня 2023 року у м. Львів відбулась церемонія нагородження переможців фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

         Команду Донецької області на цьому визначному інтелектуальному заході представляв учень 8-А класу Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10 ім. Тараса Шевченка Гусєв Ілля. Виснажливий марафон із підготовки до участі в олімпіаді достойно пройшли цілеспрямований юнак та його наставник Рибакова Ольга Андріївна, учитель української мови та літератури вищої кваліфікаційної категорії нашого закладу. Перемога в шкільному, міському та обласному етапах предметної олімпіади, тижневий тренінговий курс та успішний результат випробувань дали змогу талановитому здобувачу освіти отримати щасливий квиток та увійти до складу учнівської команди Донецької області. Восьмикласник – наймолодший її учасник! Мета Всеукраїнської олімпіади – створення належних умов для виявлення та підтримки талановитої молоді, розвитку її інтересів, схильностей, науково-методичного забезпечення системи загальної середньої освіти. Філологічно обдаровані  учні удосконалили рівень володіння українською мовою та  літературою, долучилися до культурних національних надбань українського народу.  Ілля став переможцем ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, посів почесне ІІ місце у фінальному етапі та отримав диплом 2 ступеня! Дуже високий результат!   

         «Учитель – це перший, а потім і головний світоч в інтелектуальному житті школяра; він пробуджує в дитині жадобу знань, повагу до науки, культури, освіти», - стверджував видатний педагог Василь Сухомлинський. Хлопець наполегливо вивчає нашу мову калинову та прислухається до мудрого слова Тараса Шевченка під керівництвом своєї вчительки. Співпраця «талановитий учитель – обдарований учень» є підтвердженням успішної педагогіки партнерства. Тому юних мовознавців, їхніх учителів та батьків привітав і нагородив переможців заступник міністра освіти і науки України Завгородній Дмитро Володимирович.

          Педагогічний та учнівський колективи закладу пишаються переможним  результатом новогродівців, щиро вітають юного шанувальника українського слова та його наставника-професіонала. Звучить назва нашого рідного шахтарського міста в Україні! Бажаємо творчого неспокою і високих інтелектуальних здобутків у майбутньому!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано