A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Юний знавець Біблії

Дата: 22.05.2023 11:58
Кількість переглядів: 8

        На базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» завершилась XV Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії - 2023» в онлайн-форматі, переможцем якої став здобувач освіти 8-А класу  Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10 ім. Тараса Шевченка Гусєв Ілля ( наставник –  учитель християнської етики вищої кваліфікаційної категорії Педик Тетяна Анатоліївна).

      Цього року темою олімпіадного змагання обрали гасло: «Ростемо патріотами України – захисниками рідної землі», а метою - сприяння духовно-моральному вихованню дітей і молоді нашої держави на біблійних цінностях, як основі патріотичного виховання. Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї (Приповісті Соломона 22: 6). До участі були  запрошені діти дошкільного віку, здобувачі освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні професійно-технічних училищ і студенти закладів вищої освіти України, переможці відповідних шкільних і регіональних предметних олімпіад, які вивчають предмети духовно-морального спрямування: «Основи християнської етики», «Духовні і моральні основи людини і суспільства», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Етика», «Людина і світ», «Людина і суспільство», «Релігієзнавство», а також усі, хто цікавиться питаннями духовності й моралі. Юний знавець Біблії з Новогродівки представляв Донецьку область на всеукраїнському рівні!

      Предмет «Християнська етика»  викладається Тетяною Анатоліївною з 2011 року за ініціативи директора закладу Самоздри Людмили Федорівни в межах реалізації інноваційного проєкту «Духовне джерело». Він навчає  добру, гармонії, мудрості. Це завжди так необхідно, цього завжди так не вистачає! Моральне виховання не обмежується лише уроком. Працює студія духовного розвитку педагогів «Благовіст», здобувачі освіти згуртовані в команду «Добродії». Започаткована в нашій школі робота є  вагомим внеском у розвиток духовності та утвердження християнських цінностей майбутніх поколінь. Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та нових перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано