A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 - відкрито!

Дата: 02.09.2021 10:57
Кількість переглядів: 7

Вітаємо Новогродівську громаду!

1 вересня 2021 року відкрив двері  опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7. 

На відкритті були присутні Олексій Чернишов, міністр розвитку громад та територій України, Павло Кириленко, голова Донецької обласної державної адміністрації, Олександр Шевченко, міський голова, Алла Борковець, начальник відділу освіти.

Завдяки президентській програмі «Велике будівництво», наполегливості керівництва громади опорний заклад був добудований.

В опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 сьогодні сіли за парти 485 школярів. Після масштабної реконструкції учні та вчителі мають навчальний заклад, що і ззовні, і зсередини відповідає сучасним європейським стандартам.  Він має енергоефективний фасад та вікна, сучасні комунікації. Світлі кабінети розташовані за галузями знань. Оновлено спортивну залу – відтепер вона із модернізованими роздягальнями та душовими. Також розширили спортивну базу. На території закладу розташувався волейбольно-баскетбольний майданчик.

Простора двоповерхова їдальня, кухня з сучасним обладнанням та ліфтом для подачі страв школярам. Також для закладу придбане мультимедійне обладнання.

Територію облаштували зоною відпочинку, сучасним освітленням, пандусом. Відтепер освітній заклад пристосований для дітей з особливими потребами.

Новий шкільний автобус придбали за державною обласною програмою при співфінансуванні з бюджету Новогродівської ТГ.

Створено комфортний освітній простір та умови для дітей нашої громади!

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано