A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Учнів 1–9 класів запрошують безкоштовно вчити англійську

Дата: 20.10.2023 10:50
Кількість переглядів: 16

Учнів 1–9 класів запрошують безкоштовно вчити англійську мову за допомогою благодійного проєкту «Діти – майбутнє України» від школи англійської мови FLASH.

Благодійний проєкт «Діти – майбутнє України» був створений школою англійської мови FLASH ще на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Він дозволив тисячам маленьких українців безкоштовно вивчати англійську, знаходити друзів, отримувати моральну підтримку та просто залишатися у гарному настрої.

Мета проєкту – показати дітям та їх батькам, що англійська може бути доступною, цікавою та головне – результативною.

Також фахівці школи мають на меті показати нові методики викладання, які закохують дітей у навчання, – і школі FLASH, судячи з відгуків батьків та дітей, це чудово вдається.

За 18 місяців існування проєкт «Діти – майбутнє України» об'єднав навколо себе більше 30 тисяч дітей з усієї України та п'яти країн Європи.

Наразі у батьків є можливість обрати навчання для дитини серед таких варіантів:

  • курс «READING MASTER Elementary» – для дітей 1–2 класів. Вивчаємо англійську абетку та основний звук кожної з літер. Читаємо слова;
  • курс «READING MASTER Pro» – для дітей 3–4 класів. Вивчаємо 38 правил читання складних буквосполучень та досягаємо впевненого читання;
  • курс «DOCTOR GRAMMAR» – для дітей 5–9 класів. Вивчаємо 6 основних граматичних часів та прибираємо «кашу у голові» щодо цієї граматики.

Формат навчання є гібридним, де онлайн-уроки з викладачем та групою поєднані з самостійною роботою дитини на інтерактивній платформі з цікавими заняттями та іграми, а також з творчими завданнями та проектами.

Такий формат дозволяє гарно вивчити та закріпити матеріал. Також кожна дитина безкоштовно отримає електронний підручник та сертифікат про завершення навчання.

Викладачі проєкту використовують у своїй роботі професійні методи мотивації та залучення дітей, що робить навчання схожим на цікаву і захоплюючу подорож. І вашій дитині теж обов'язково сподобається!

Після фінішу курсу учням проєкту «Діти – майбутнє України» надається можливість додатково отримувати корисну навчальну інформацію у телеграм-каналі, який щодня веде кваліфікований викладач школи FLASH. Це дозволяє підтримувати рівень знань у тонусі та додатково зацікавлювати дітей у вивченні англійської мови.

Реєстрація та детальна інформація доступна на сайті проєкту «Діти – майбутнє України».

Після реєстрації на сайті вас автоматично приєднає до телеграм-каналу проєкту, де відбувається поділ дітей на групи з різними розкладами.

Також там можна ознайомитись детальніше з правилами та поставити всі питання адміністратору. Нові старти груп відбуваються щотижня.

ПРИЄДНАТИСЬ ДО ПРОЄКТУ

Джерело  https://osvita.ua/school/90272/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано