A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Про дистанційний курс з інформування про мінну небезпеку

Дата: 25.09.2020 10:50
Кількість переглядів: 8

Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти інформує, що на платформі https://olymp.eschool.dn.ua/ розміщено дистанційний курс з інформування про мінну небезпеку.

Метою курсу є попередження та зниження травм і наслідків від мін та вибухонебезпечних залишків війни серед дітей та підлітків (вікова категорія 12-17 років). Вся інформація подана українською мовою з урахуванням вікових та психологічних особливостей підлітків. Кожній розділ завершується тестовими завданнями, які дають змогу учаснику курсу закріпити свої знання.

Рекомендуємо розповсюдити посилання на курс серед даної вікової групи дітей та вчителів, також використовувати його на годинах спілкування із учнями та на батьківських зборах.

Перед проходженням курсу необхідно пройти просту реєстрацію - https://olymp.eschool.dn.ua/login/signup.php.

Посилання на курс: https://olymp.eschool.dn.ua/course/view.php?id=62.

Курс створено представництвом Датської Ради у справах біженців в Україні (Генеральний директорат з питань цивільного захисту населення та гуманітарної допомоги-DG ECHO у Донецькій області) за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проекту «Сприяння та захист прав людини, фундаментальних свобод, та безпеки громад, які знаходяться під ризиком зазнати травм від вибухонебезпечних залишків війни в наслідок конфлікту на сході України».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано