A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Зі святом захисників та захисниць України!

Дата: 14.10.2022 07:50
Кількість переглядів: 5

Вітаємо зі святом всіх захисників та захисниць України! Щодня вони ризикують своїми життями аби прогнати ворога з нашої землі! Ми дякуємо та молимося за вас!   Саме ваша незламність та сила духу зламали зуби агресора! Віримо у Перемогу!

Щирі вітання всім ЗАХИСНИКАМ і ЗАХИСНИЦЯМ шлють учні Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10 ім.Тараса Шевченка!

 

 

Поетичні відеопривітання, поезії, що уславлюють красу нашої країни (https://ru.padlet.com/vladimirovnalubov26/glgoxddsc2if9qpb), художній вернісаж (https://ru.padlet.com/valentinamaslo/3xgg2zm3weg0imd5), неперевершені фото нашої неньки (https://ru.padlet.com/valentinamaslo/lnsvgy0yctky0rwk), уроки, присвячені захисникам та захисницям, козакам та святу покровительки Богородиці (https://ru.padlet.com/vladimirovnalubov26/sy0lktouvz018pdl) про Україну (https://ru.padlet.com/valentinamaslo/j95iggblxlbgdzxd).

 

Відеовірш до Дня захисників та захисниць України "Загадаю бажання", Сердюк Асія 7 клас

Музична композиція "Мирне небо" до Дня захисників та захисниць України, підготувала вчитель музичного мистецтва Житнік Т.М. та учениці Рижова Варвара 7 клас та Рижова Ксенія 2 клас

І все це ви можете переглянути,перейшовши за покликаннями.

Вітаємо всіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам і матерям солдатів та бажаємо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам і вашим родинам.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано