A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Подяка

Дата: 20.12.2021 11:45
Кількість переглядів: 5

 

      З метою професійної підтримки та розвитку педагогів,  яка допоможе нам долати труднощі і дозволить розвивати свої професійні навички та особистісні якості,  9, 15, та 16 грудня цього року за сприянням Центру професійного розвитку педагогічних працівників Новогродівської міської ради, в Новогродівських закладах освіти були проведені відкриті уроки щодо обміну досвідом та сприянню професійного розвитку молодих спеціалістів.
       Дуже вдячна педагогам Новогродівського ЗЗСО І-ІІ ст. №9,  Мариновій Валентині Борисівні, вчителю 1 класу, за незрівнянний відкритий захід про дружбу та креативний урок з читання, присвячений букві «Щ», Гебель Наталії Миколаївні, вчителю 3 класу, за чудовий урок з української мови про іменник.  Педагогам Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка, Матюшенко Наталії Євгенівні, вчителю 4 класу, за сучасний урок  української мови з іспанськими мотивами та Оганєсян Ангеліні Вікторівні, вчителю 3 класу, за цікавий урок математики на тему  «Рівняння».
        Особливу подяку хочу  висловити консультанту КБНУ "ЦПРПП Новогродівської міської ради", Мироненко Ірині Валеріївні,  за професійність, доброту, чуйне серце і готовність прийти на допомогу колегам по роботі.  Я вдячна долі, що мені довелося  працювати з вами.

     Висловлюю Вам свою щиру подяку за ту роботу, яку ви зробили, за ваші правильні і потрібні поради і  за те, що ділитесь своїм досвідом.  Дуже приємно усвідомлювати себе частиною вашого згуртованого і дружнього колективу.
      Дякую  директору Галицинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12, Полторацькій Тетяні Володимирівні, та її заступнику, Мікуліч Наталії Олександрівні, за сприяння і можливість моєї поїздки, а також,  моїм колегам за підтримку в потрібний час.            Бажаю всім вам подальших успіхів, сил для великих перемог і великих планів, успіхів, любові і достатку.

 

З повагою і вдячністю, Ольга Покусай, Галицинівський ЗЗСО I-III ступенів №12



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано