A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge

Дата: 22.10.2019 16:53
Кількість переглядів: 3

В рамках участі у ІІ етапі Хештег-Марафону #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge командою #0173(Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 10 ім. Тараса Шевченка) було проведено ряд акцій і заходів спрямованих на привернення уваги громадськості, влади міста на проблеми, які існують, стосовно дорожньої безпеки.

1.Організаторами батьками і учителями написаний лист-запит до міського голови Білецької Л.М. з проханням усунення проблеми та сприянням щодо вирішення питання про посилення вуличного освітлення на переході, що розташований на перехресті вулиць О.Кошового та вул.Шевченка. Беручи до уваги те, що частина учнів навчається в другу зміну, ця ділянка дороги у вечірній час стає небезпечною для пішоходів.

 

2.Акція «Увага! Ями на дорозі»
Організатори –учні 8 класів провели акцію, яка була націлена на те, щоб привернути увагу місцеву владу до проблем на дорозі, а саме -ями на дорогах. Учні обмалювали проблемні місця червоною фарбою.
3.Акція «Загубився пішохідний перехід»
На перехресті біля навчального закладу відсутня дорожня розмітка «пішохідний перехід», учні разом з учителями вийшли на це місце, де виклали з паперу пішохідний перехід і продемонстрували, що переходити дорогу, коли є розмітка - це безпечно.
4.Рейд «Агенти правильного паркування»
Ліга майбутніх поліцейських - це учні 11-Б класу нашого закладу вийшли з рейдом на вулиці міста, щоб зауважити водіям-порушникам про проблеми, які вони створюють, коли порушують правила.

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано