A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Казковий настрій та віра в дива

Дата: 21.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 6

На гостини до закладу дошкільної освіти №16 «Радість», завітав Святий Миколай. Разом з дітьми та вихователями (Тетяною Шиленко, Іриною Шамановою, музичним керівником Юлею Літвіненко, а також Раїсою Руснак, Наталією Парінцевою, Катериною Папаікою, Наталею Пугачовою, музичним керівником Тетяною Колєснісніченко) було створено домашню атмосферу, в якій із задоволенням діти водили хороводи, танцювали, змагалися, грали.

Метою заходів було ознайомлення дітей з українським традиційним святом Святого Миколая, формування в них пізнавального інтересу до свята, інтересу до пісень та таночків за тематикою свята; розвиток артистизму та творчих навичок дітей.

Казкові герої подарували дітям море сміху, позитивних емоцій, Зірочки та Янгол надали святу особливого чарівництва, а Святий Миколай здивував своєю добротою та увагою. Однією з цікавинок на святі була піжамна вечірка, яка подарувала дітям радість, багато позитивних емоцій. Діти на цьому святі поводилися вільно, емоційно. На завершення заходів кожна дитина отримала солодощі від Миколая.

Напередодні свята Миколая, колектив ЗДО «Радість» бажає всім людям: нехай це свято наповнить ваше життя щастям, душевною теплотою, любов’ю, зробить його яскравим та безтурботним!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано