A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

ЗДО "Білочка" - ювіляр

Дата: 24.09.2021 15:26
Кількість переглядів: 2

          24.09.2021р заклад дошкільної освіти  №34 "Білочка" урочисто відсвяткував 70-річний ювілей! За 70 років “Білочка” випустила не одну сотню дітей. У кожного з них свій характер і свої звички. Деякі з тих дітей, які у свій час вийшли з «Білочка», тепер водять сюди своїх малюків. Так народжується історія закладу.
      Привітати колектив закладу із ювілеєм від імені всієї громади завітав голова Новогродівської ТГ Шевченко Олександр Миколайович. Він побажав колективу невичерпних творчих сил і натхнення для подальшого розвитку освітнього закладу. А малим вихованцям «Білочка» – здійснення найнездійсненніших мрій, щирих посмішок та завжди веселого настрою.
           Гостей та працівників дитячого садочка привітала головний спеціаліст відділу освіти м.Новогродівка Інякіна Н.П., яка побажала «берегиням дитячих сердець» добра і родинного затишку, а закладу дошкільної освіти високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців.
          Слова вдячності  колективу, ветеранам освіти пролунали від  голови  Новогродівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Мироненко І.В., яка побажала усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди.
         Для присутніх і гостей  була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано