A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Робота команди ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 у рамках проекту #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge #0092 «Безпека дітей – турбота дорослих»

Дата: 28.10.2019 14:13
Кількість переглядів: 5

#SpeakUpUkraine #TrafficChallenge #0092


Активом команди обрано тему «Безпека дітей – турбота дорослих». Така тема обрана тому, що в нашому місті є проблеми, які створюють загрозу життю та здоров’ю учнів нашого закладу, міста та потребують негайного вирішення.
Щоб глибше розкрити проблему, активісти нашої команди разом з учнями 5-11 класів, вчителями та батьками підготували акцію, спрямовану на подолання проблеми щодо відсутності знаків «Обережно діти» на небезпечних ділянках дороги біля нашої школи. Під час акції діти роздавали мешканцям міста буклети, виготовлені власноруч, для більшої наочності були виготовлені плакати, що розкривали проблему більш детально. Також ми звернулися до міського голови Білецької Л.М. з проханням встановити знак «Обережно діти» на перехресті вулиць Шевченка та О. Кошового для усунення загрози життю та здоров’ю дітей під час пересування їх до навчального закладу.
Привернути увагу місцевої влади і мешканців міста до проблеми відсутності дорожніх знаків у місцях з підвищеною небезпекою. Встановлення дорожнього знаку «Обережно діти» на перехресті вулиць Шевченка та О. Кошового для усунення загрози життю дітей під час пересування їх до навчального закладу.
Ситуація після заходу змінилася. Було отримано підтвердження про встановлення дорожнього знаку 1.33 «Діти» на перехресті вулиць Шевченка та О.Кошового
Члени команди, учні 5-11 класів, батьківський комітет та вчителі, адміністрація школи (34 особи)
Учні школи, батьки, міський голова, мешканці міста Новогродівка (приблизно 100).
Сайт закладу http://zosh7.000webhostapp.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0…/
Сторінка закладу на Facebook
https://www.facebook.com/groups/1980828298801371/?ref=bookmarks


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано