A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Реалізація Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

Дата: 05.05.2022 14:11
Кількість переглядів: 2

Доводимо до Вашого відома, що ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 08 квітня 2022 року № 321 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 17 березня 2022 року № 252 «Про організацію та проведення комунікаційної кампанії освітніх реформ в частині профорієнтаційної роботи», продовжує реалізацію Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

Мета Проєкту – сприяння учням старших класів закладів загальної середньої освіти свідомо обрати професію своєї мрії, стати успішним у житті та реалізувати себе в Україні.

Інструкція користування порталом Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»:

1. Зайдіть на портал Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» www.hryoutest.in.ua (далі – Портал) та пройдіть просту та швидку реєстрацію.

2. Пройдіть профорієнтаційне тестування: кнопка «Розпочати тестування».

3. Отримайте результат тестування, який буде відправлений на електронну пошту, вказану при реєстрації.

4. Замовте он-лайн консультацію у кар’єрного консультанта (кнопка «Замовити консультацію» на Порталі). Вкажіть свої дані, оберіть зручні дату та час консультації та залиште номер телефону, на якій Вам зателефонує консультант у обрану Вами дату та час. Після замовлення консультації, на поштову адресу, вказану при реєстрації, прийде повідомлення про підтвердження дати та часу консультування.

5. Отримайте результат консультування (після завершення консультації, її результат буде записаний у Особистому Кабінеті на Порталі).

6. Продивіться та пройдіть цікаві та корисні відео-ролики та мультимедійні онлайн-курси у форматі SCORM, щодо можливостей працевлаштування, особливостей психологічних типів підлітків тощо (кнопка на Порталі «Навчання»).

7. Продивіться онлайн екскурсії, щоб побачити на власні очі, які умови наразі вже створені в українських підприємствах та організаціях (кнопка на Порталі «Навчання»).

8. Ознайомтесь з найзатребуванішими професіями на ринку праці в Україні: умови праці, зарплати, вакансії, перспективи, цікаві факти, якими навичками треба володіти тощо (для цього на Порталі натисніть кнопку «Професії»).

Всі вищезазначені послуги – безкоштовні та розташовані на єдиному онлайнресурсі: www.hryoutest.in.ua.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано