A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Свято Першого дзвоника

Дата: 01.09.2021 13:50
Кількість переглядів: 10

        Безперечно, найбільш неповторним і відчутним свято Першого дзвоника є для першокласників, адже вони переступили поріг школи, і саме для них розпочнеться цікаве шкільне життя, у якому все - вперше: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька.

       Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

      Цьогоріч за парти закладів освіти громади сіли 1539 учнів, 138 - першачків!        Привітати вчителів, школярів та  батьківську спільноту з початком нового навчального року завітали керівники територіальної громади Новогродівської міської ради: участь в урочистостях у закладах загальної середньої освіти взяли  міський голова - Олександр Шевченко, Лілія Бегалі, Олександр Зябрев, Алла Рябцева, Олег Жужман, Алла Борковець, депутати міської ради,  представники відділу освіти.

       Звертаючись до учнів, гості наголошували, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе - знання. Бажали педагогічному, учнівському та батьківському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення.

    Особливої атмосфери святу чи не в кожному закладі  освіти додавали вишиванки, у які були одягнені здобувачі освіти, педагоги та батьки, а шкільні подвір’я, класи  були святково вбрані й заквітчані.

     Ну і як же без незмінного атрибута святкової лінійки:  дзеленчання дзвіночка у руках першокласників та випускників, який сповістив про початок нового навчального року!

          Хай він буде успішним!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано