A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

День відкритих дверей педагогічної майстерні вчителів англійської мови

Дата: 02.03.2020 11:32
Кількість переглядів: 3

27.02.2020 на базі ЗЗСО №9 м.Новогродівка пройшов міський семінар для вчителів англійської мови «Навчання іноземної (англійської) мови згідно з концепцією Нової української школи». В семінарі взяли участь: методист відділу освіти, який опікується предметами гуманітарного напрямку Макух І.В., керівник міського методичного об’єднання  вчителів іноземної мови Паршина О.А., вчителя англійської мови закладів освіти міста.

Захід містив в собі теоретичний та практичний блоки. В теоретичній частині розглядалися такі питання: «Пошук форм і методів  оцінювання навчальних досягнень учнів на уроці  з метою підвищення навчального процесу», «Оцінювання навчальних досягнень учнів за допомогою мовного портфоліо» (доповіді керівника міського методичного об’єднання Паршиної О.А.), «Формувальне оцінювання як спосіб мотивації учнів до вивчення іноземної (англійської) мови» (співдоповіді учителів Поваляєвої Л.Л., Шакірової А.С.).

В практичній частині учасники семінару відвідали відкритий урок англійської мови в 2 класі НУШ (учитель Новогродівського ЗЗСО І-ІІ ст. №9 Тарасова О.С.). Тема уроку: «Its me. My body» (узагальнення знань розділу «Parts of the body»). Присутні спостерігали за активною жвавою роботою  учнів біля медіадошки, з конструктором Lego, в групах, на музичній паузі. Кожний  учасник семінару отримав позитивні враження від уроку та від семінару вцілому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано