A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Конкурс підручників для учнів 5 класу

Дата: 31.01.2022 11:25
Кількість переглядів: 102

Педагогічні працівники ЗЗСО з 08 лютого до 01 березня 2022 року ознайомлюються з електронними версіями оригінал-макетів підручників порталі https://lib.imzo.gov.ua/.

З метою всебічного ознайомлення педагогічної громадськості з новоствореними підручниками для 5 класу ІМЗО організовує такі заходи:

з 09 до 18 лютого 2022 року учасниками Конкурсу буде проведено онлайн-презентації авторських концепцій їхніх підручників на youtube-сторінці ІМЗО (https://www.youtube.com/channel/UCb99utEiwpGkESp19mxAfdg);

графік презентацій наведено у додатку 2;

з 08 лютого до 01 березня 2022 року буде проведено обговорення підручників для 5 класу ЗЗСО.

Задля покращення змістового наповнення підручників пропонується надати пропозиції та зауваження в Електронній бібліотеці ІМЗО на відповідних сторінках, де розміщені електронні версії підручників. Безпосередній вибір підручників за електронними версіями їх оригінал-макетів у комплекті з проєктами обкладинок з кожної назви підручника здійснюють учителі закладів освіти, які можуть викладати навчальний предмет (інтегрований курс), з якого оголошено Конкурс.

Учителі закладів освіти здійснюють вибір підручників шляхом формування рейтингів з кожної назви підручників.

Додатки:

1. Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти підручників з кожної назви підручника у комплекті з проєктом обкладинки для 5 класу закладів загальної середньої освіти на 7 арк.

2. Графік онлайн-презентацій авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників (5 клас) на 3 арк.

3. Зразок оформлення результатів вибору підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти за фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників на 1 арк.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано