A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти м. Новогродівка
Дітей вчить те, що їх оточує. Марія Монтессорі

Обласний семінар для методистів психологічних служб

Дата: 21.02.2020 10:13
Кількість переглядів: 2

19.02.2020 на базі Добропільського НВК «Спеціалізована школа I-III ст.№4 з поглибленим вивченням окремих предметів» пройшов обласний семінар з елементами дискусії для методистів, які відповідають за психологічну службу на тему «Профілактика булінгу (цькування) як передумова створення безпечного освітнього середовища», в якому прийняла участь методист психологічної служби міста Макух І.В.

Методисти Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти ознайомили присутніх з аналітичною інформацією щодо профілактики та виявлення булінгу в закладах освіти Донецької області. За допомогою скайп-звязку учасники семінару поспілкувались з головою обласної Ради лідерів учнівського самоврядування про досвід учнівського самоврядування  в організації профілактики боулінгу.

Фахівці психологічної служби м.Добропілля поділилися власними напрацюваннями щодо цієї проблеми, а саме: презентували проект соціальної дії  «Я обираю світ без булінгу!», інноваційні технології в роботі психологів «Простір психолога!» - створення Google анкет, тематичного відео-мотиватора, розробка просвітницьких буклетів, Арт-простір.

Учасники семінару подякували фахівцям психологічної служби м.Добропілля за корисну інформацію, цікаві інноваційні форми роботи, які стануть в нагоді як практичним психологам, соціальним педагогам, так і вчителям.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано